FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL - DEPARTAMENTUL DE INTEGRITATE

Securitatea raportarii


FRF îşi ia angajamentul să păstreze confidenţială identitatea celor care raportează cazuri de corupţie prin intermediul platformei “Fotbal curat”. Sesizările venite prin intermediul platformei vor fi gestionate exclusiv de Departamentul de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal.

Cum îţi asigură FRF confidenţialitatea în cazul unei sesizări

1. În cazul în care doreşti ca identitatea ta să rămână necunoscută, bifează căsuţa “Vreau să rămân anonim” aflată imediat sub spaţiul destinat numelui. Apoi completează cu atenţie câmpul alocat sesizării. Oferă cât mai multe detalii despre cazul pe care vrei să îl raportezi!
2. Mesajul tău ajunge sub această formă la Departamentul de Integritate al FRF (vezi foto)
3. În maximum 24 de ore de la momentul trimiterii sesizării vei primi un prim răspuns din partea Departamentului de Integritate al FRF.JUCATOR

Ţi se cere să nu îţi aperi corect şansele? Ai fost victima unui abuz? Ai alte probleme care te împiedică să joci fotbal? Raportează!
ANTRENOR

Nu îţi poţi desfăşura activitatea de antrenor în condiţii normale?

Raportează!ARBITRU

Ţi s-a cerut să îţi foloseşti autoritatea din teren într-un mod incorect? Se exercită presiuni asupra ta?
Raportează!Exemplu raportare jucător
“Cu două zile înainte de meciul cu echipa X am fost sunat de un oficial al adversarilor care mi-a propus să aranjez partida cu ei, în schimbul unei sume de bani”
Exemplu raportare antrenor
„Patronul echipei m-a ameninţat cu demiterea dacă nu fac astfel încât echipa să piardă meciul cu formaţia X din etapa următoare”
Exemplu raportare arbitru
“După meciul dintre formaţiile X şi Y, oficialul formaţiei X a încercat să îmi ofere un plic în care se afla o sumă de bani”