FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL - DEPARTAMENTUL DE INTEGRITATE

Ce este “Fotbal curat”?


“Fotbal curat” este o platformă, prima de acest gen din România, care îţi permite să raportezi în deplină siguranţă şi confidenţialitate orice tentativă de corupţie sau de trucare de meciuri. Indiferent că eşti fotbalist, antrenor sau arbitru, cu ajutorul contului primit de la FRF poți trimite un raport având garanţia că nici identitatea, nici datele personale nu îţi vor fi divulgate. De asemenea, raportul poate fi făcut şi anonim. Raportarea ta va primi un raspuns în maximum 24 de ore.


[inapoi ..]

JUCATOR

Ţi se cere să nu îţi aperi corect şansele? Ai fost victima unui abuz? Ai alte probleme care te împiedică să joci fotbal? Raportează!
ANTRENOR

Nu îţi poţi desfăşura activitatea de antrenor în condiţii normale?

Raportează!ARBITRU

Ţi s-a cerut să îţi foloseşti autoritatea din teren într-un mod incorect? Se exercită presiuni asupra ta?
Raportează!Exemplu raportare jucător
“Cu două zile înainte de meciul cu echipa X am fost sunat de un oficial al adversarilor care mi-a propus să aranjez partida cu ei, în schimbul unei sume de bani”
Exemplu raportare antrenor
„Patronul echipei m-a ameninţat cu demiterea dacă nu fac astfel încât echipa să piardă meciul cu formaţia X din etapa următoare”
Exemplu raportare arbitru
“După meciul dintre formaţiile X şi Y, oficialul formaţiei X a încercat să îmi ofere un plic în care se afla o sumă de bani”